Informatie over het Ruslandspel

De Rusland quiz bestaat uit meerkeuze vragen op het gebied van Aardrijkskunde, Geschiedenis en Algemeen. De vragen worden in willekeurige vologorde gesteld. De meeste antwoorden zijn te vinden op de website. En ook zijn veel antwoorden te vinden bij het Topografiespel.

Omdat de vragen niet eenvoudig zijn is het een optie om de kinderen van te voren de vragen te geven. Elk kind of groepje kinderen krijgt een aantal vragen die ze op de website kunnen opzoeken. Daarna kan de Rusland quiz klassikaal worden gespeeld.

De vragen vindt u onder downloads. Per vraag is aangegeven dmv een ‘W’ of ‘T’ waar het antwoord is te vinden: ‘W’ op de website en ‘T’ bij het topografiespel. Ook wordt aangegeven op welke webpagina het antwoord te vinden is. In veel gevallen is het antwoord te vinden op de pagina met extra informatie. Dit wordt aangegeven door het icoontje: Meer weten  .

NB. Helaas ondersteunt niet elke browser (bijv. Chrome) het Rusland spel. U kunt het spel daarom ook downloaden op uw computer. Na het unzippen is het klaar voor gebruik!